AlphaCE logga

Historik

AlphaCE grundades 2012 av några forna kollegor och första året var vi cirka 20 anställda. Sedan dess har företaget vuxit kraftigt varje år.

Vi som startade AlphaCE hade arbetat länge med arbetsmarknadsfrågor. Vi hade en genuin längtan efter att få arbeta tillsammans i ett företag där även ägaren brann för vår vision: ”Alla har en plats på arbetsmarknaden”.

Hösten 2011 föddes alltså idén om ett företag vars nisch var att stötta dem som står längst från arbetsmarknaden. Vi ville kombinera styrkan i ett nationellt företag med den lokala arbetsmarknaden och individens behov. Att ha en ägare som förstår utmaningarna i klassrummet eller på arbetsmarknaden har varit, och är, en viktig framgångsfaktor. I ägargruppen och styrelserummet finns personer som brinner för vår verksamhet och våra solskenshistorier om deltagare det har gått bra för. De deltagarna är många, och blir ständigt fler. Vi vet att duktiga och engagerade medarbetare är nyckeln till framgång.

I februari 2012 började elva medarbetare på AlphaCE. Vi ser den 1 februari som vår födelsedag. Då äter vi tårta på alla kontor!

Share this Page:
Read More&source=AlphaCE Coaching and Education" class="social-icon si-borderless si-linkedin" data-toggle="tooltip" data-placement="top" title="LinkedIn" target="_blank">