Jobba hos oss

SFI-lärare i Uppsala

Under oktober 2019 startar AlphaCE upp sfi-verksamhet i Uppsala på uppdrag av Uppsala kommun. Det blir en skola med omkring ca 500-600 sfi-elever som kommer studera hos oss. Nu söker vi flera sfi-lärare till skolan.

Vi har små grupper där fokus ligger på kvalitet och utbildning som är individuellt anpassad efter elevens behov och situation. Vi arbetar mycket med kollegialt lärande för att främja utveckling och inspiration och vi tillämpar sambedömning i vårt arbetssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna och har arbetat som sfi-lärare tidigare. Vi söker dig som är behörig lärare i svenska som andraspråk inom kommunal vuxenutbildning.

Läs mer på: https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Platsbanken/annonser/23385625

Specialpedagog till sfi på AlphaCE i Uppsala

Under oktober 2019 startar AlphaCE upp sfi-verksamhet i Uppsala på uppdrag av Uppsala kommun. Det blir en skola med omkring ca 500-600 sfi-elever som kommer studera hos oss. Nu söker vi en specialpedagog till skolan.

Vi har små grupper där fokus ligger på kvalitet och utbildning som är individuellt anpassad efter elevens behov och situation. Vi arbetar mycket med kollegialt lärande för att främja utveckling och inspiration och vi tillämpar sambedömning i vårt arbetssätt.

Vi söker dig som är behörig, examinerad specialpedagog.

Läs mer på: https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Platsbanken/annonser/23386066

Studie- och yrkesvägledare till sfi på AlphaCE i Uppsala

AlphaCE kommer starta sfi-skola i Uppsala på uppdrag av Uppsala kommun under oktober månad 2019. Vi söker nu dig som är examinerad studie- och yrkesvägledare och som vill arbeta på vår sfi-verksamhet i Uppsala. Vi kommer erbjuda samtliga studievägar inom sfi studieväg 1,2 och 3 och det kommer vara en skola med omkring ca 500-600 sfi-elever som kommer studera hos oss. Fokus ligger på kvalitet och utbildning som är individuellt anpassad efter elevens behov och situation. Vi arbetar mycket med kollegialt och kreativt lärande för att främja utveckling och inspiration och vi tillämpar sambedömning i vårt arbetssätt. Du ska vara examinerad studie- och yrkesvägledare. Det är meriterande om du har arbetat med vuxna tidigare.

Läs mer på: https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Platsbanken/annonser/23385565

Kurator till sfi på AlphaCE i Uppsala

AlphaCE kommer starta sfi-skola i Uppsala på uppdrag av Uppsala kommun under oktober månad 2019.

I din roll som kurator på vår vuxenutbildning, sfi, kommer du att ha samtal med elever och kollegor enskilt och i grupp. Du kommer stötta lärarna i deras arbete med eleverna och ha drop-in tider för elevbesök. Du kommer också att arbeta i nära samarbete med skolans specialpedagog och studie- och yrkesvägledare samt ledningen.

Läs mer på: https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Platsbanken/annonser/23388766

Skolassistent till AlphaCE i Uppsala

Under oktober 2019 startar AlphaCE upp sfi-verksamhet i Uppsala på uppdrag av Uppsala kommun. Det blir en skola med omkring ca 500-600 sfi-elever som kommer studera hos oss. Nu söker vi en rektor till skolan.

I din roll som administratör på vår vuxenutbildning sfi kommer du att ansvara för administrationen på skolan. Du kommer att stötta såväl ledning som lärare och annan personal med administrativa arbetsuppgifter. Din roll kommer vara koordinerande och du kommer ha interna och externa kontakter som du samarbetar med.

Läs mer på: https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Platsbanken/annonser/23414014

Samtliga ansökningar ska skickas till
[email protected]