Stockholm – Kista

Välkommen till AlphaCE i Stockholm – Kista!

Söker du jobb? Då har du kommit rätt. Varje vecka hjälper vi 40-50 personer att hitta jobb (i alla våra uppdrag). Vi har kontakt med drygt 3000 företag, både stora nationella och små lokala företag.

Vi på AlphaCE älskar att hitta jobb åt människor. Våra handledare är duktiga på att vägleda, stötta och ger sig inte. Vår vision är att Alla har en plats på arbetsmarknaden!

För att vi ska kunna hjälpa dig måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen, ha rätt till tjänsten Stöd och Matchning och välja AlphaCE som leverantör. Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen, för att välja oss kan det underlätta om du har med dig vårt KA-nummer 10038462.

Hälsa på oss!
Innan du bestämmer dig, så får du gärna hälsa på oss. Då berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta jobb. Vi visar våra lokaler och du kan ställa frågor direkt till våra handledare. 

Välkommen!

Adress

AlphaCE
Kistagången 20B
164 40 Kista

stockholm@alphace.se

Kontaktperson

Therese Broström
076-180 31 99
therese.brostrom@alphace.se

 

 

Åka kollektivt till AlphaCE i Kista

Stig av vid T-station Kista (där Blå linjen mot Akalla passerar) gå igenom Kista Galleria och gå ut mot Torsnästorget, gå rakt fram på Kistagången så ligger vårt kontor på vänster sida efter ICA to go.

Våra tjänster

KA-nummer

Vårt KA-nummer i Kista är: 10038462.

Share this Page: