Stockholm – Vasastan

Välkommen till AlphaCE i Stockholm – Vastastan!

Söker du jobb? Då har du kommit rätt. Varje vecka hjälper vi 40-50 personer att hitta jobb (i alla våra uppdrag). Vi har kontakt med drygt 3000 företag, både stora nationella och små lokala företag.

Vi på AlphaCE älskar att hitta jobb åt människor. Våra handledare är duktiga på att vägleda, stötta och ger sig inte. Vår vision är att Alla har en plats på arbetsmarknaden!

För att vi ska kunna hjälpa dig måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen, ha rätt till tjänsten Stöd och Matchning och välja AlphaCE som leverantör. Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen, för att välja oss kan det underlätta om du har med dig vårt KA-nummer 10038462.

Hälsa på oss!
Innan du bestämmer dig, så får du gärna hälsa på oss. Då berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta jobb. Vi visar våra lokaler och du kan ställa frågor direkt till våra handledare. 

Välkommen!

Adress i Vasastan

AlphaCE
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm
stockholm@alphace.se

Therese BroströmKontaktperson

Therese Broström
076-180 31 99
therese.brostrom@alphace.se

 

Regionchef

Angela Alvarez
076-000 89 34
angela.alvarez@alphace.se

Åka kollektivt till AlphaCE i Vasastan

Från Sergels Torg tag buss 57 mot Karolinska sjukhuset, kliv av vid Norra Stationsgatan, därifrån är det ca 100 m promenad.

Från T-centralen tag Gröna linjen mot Hässelby strand/Åkeshov/Alvik, stig av vid Odenplan, därifrån är det ca 850 m promenad. Alternativt tag buss 50 och kliv av vid Vasaparken.

KA-nummer

Vårt KA-nummer i Stockholm är: 10038462.

Share this Page: