Stöd och matchning i Värnamo

Stöd och matchning i Värnamo

Söker du jobb? Då har du kommit rätt. Varje vecka hjälper vi ett stort antal personer att hitta jobb. Vi har kontakt med drygt många företag och arbetsgivare som söker personal, både stora nationella och små lokala företag.

Vi drivs av att hitta jobb åt dig. Våra handledare är duktiga på att vägleda, stötta och ger sig inte förrän du har nått ditt mål. Vår vision är att ”Alla har en plats på arbetsmarknaden”. Läs gärna mer om Stöd och matchning på AlphaCE.

Fråga Arbetsförmedlingen efter Stöd och matchning

Fråga Arbetsförmedlingen efter stöd och matchning. Kontakta Arbetsförmedlingen på https://arbetsformedlingen.se/ eller ring 0771-416 416 och fråga om du har rätt till Stöd och matchning. Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du har rätt till tjänsten. Välj AlphaCE!

Vårt KA-nummer i Värnamo är:

Kontakta vår kundtjänst

Via telefon 020-10 44 20, via [email protected] eller via kontaktformuläret.

Hälsa på oss!

Innan du bestämmer dig, så får du gärna hälsa på oss. Då berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta jobb. Vi visar våra lokaler och du kan ställa frågor direkt till våra handledare. 

Kontakta vår kundtjänst för att boka tid för besök så kan vi ge dig bästa möjliga mottagande. Du når vår kundtjänst på telefon 020-10 44 20.

Välkommen!

Share this Post: