Västervik

Välkommen till AlphaCE i Västervik!

Här erbjuder vi utbildning i service och försäljning på uppdrag av Arbetsförmedlingen.

Service och försäljning

Utbilda dig inom en bransch med stora möjligheter till jobb! Med en utbildning i service och försäljning får du en bred grund att stå på och kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden.

Studieupplägg
Utbildningens innehåll anpassas till dig som kursdeltagare, det aktuella yrket och arbetsmarknadens behov. Det innebär att vad och hur du läser beror på vilka kunskaper du har med dig innan i förhållande till vad som krävs för att arbeta inom området.

I utbildningen varvas teori och praktik – det innebär lärarledd undervisning, självstudier, projektuppgifter, gruppuppgifter och praktiska övningar.

Du får också möjlighet att lära dig yrket ute på ett företag. Det är en viktig del av utbildningen där du får omsätta din teori till praktik och skapa värdefulla kontakter och erfarenheter. Praktikperioden kan vara uppdelad i kortare perioder eller som en längre period i slutet av utbildningen. Efter utbildningen har du goda kunskaper inom service och försäljning.

För vem?
Utbildningen riktar sig till dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen och har intresse och förutsättningar för att arbeta inom yrkesområdet.

För dig som behöver förstärka dina språkkunskaper i svenska eller för dig med funktionsnedsättning som påverkar språkförståelsen kan vi erbjuda en anpassad utbildning. Alla anpassningar görs i samråd med Arbetsförmedlingen. Om behov finns kan du även parallellt med utbildningen delta i exempelvis utbildningen Yrkessvenska.

Kursinnehåll
Test och kartläggning
Grunder: service, kommunikation, sälj och hållbarhet.
Inriktning detaljhandel: branschkunskap, digital kompetens, arbetsplatsförlagt lärande (APL).
Inriktning företagssäljare: marknadsföring, förhandlingskunskap, affärsjuridik, affärsekonomi, projektmetodik.
Rekryteringsutbildning: rekryteringsutbildning callcenter och supportertjänster, administration, telefonteknikstyrning.

Kursinnehållet anpassas efter arbetsmarknadens behov, yrkesinrikning samt dina förskunskaper och kompetensbehov.

Inriktningar
Allmän service och försäljning
Detaljhandel
Företagssäljare

Ansökan
Utbildningen genomförs på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Du som är intresserad tar kontakt med din handläggare på Arbetsförmedlingen.

Hälsa på oss!
Innan du bestämmer dig, så får du gärna hälsa på oss. Vi visar våra lokaler och du kan ställa frågor direkt till våra handledare. 

Välkommen!

Adress

AlphaCE
Kolonivägen 5
593 61 Västervik

Kontakt

Rebecca Jonsson
076-345 05 45
[email protected] 

Share this Page: