Föräldrasvenska

AlphaCE bedriver föräldrasvenska i samarbete med Landskrona Stad. Verksamheten finns på familjecentralerna Tellus och Rådstugan i Landskrona.

Är du ny i Sverige och föräldraledig? Vill du lära dig svenska? Kom och studera svenska med AlphaCEs SFI-lärare på Tellus och Rådstugan i Landskrona!

Tillsammans med AlphaCEs lärare tränar du på att prata, förstå, läsa och skriva på svenska. Vi tränar på den svenska du behöver i din föräldraroll och i vardagslivet.

I nära samarbete med Landskrona Stad erbjuder AlphaCE föräldrar med små barn svenskundervisning på familjecentralerna Tellus och Rådstugan i Landskrona. Familjecentralerna är mötesplatser för föräldrar. Där kan föräldrar med barn, i en trygg miljö, studera svenska tillsammans. Det är ett roligt och trevligt sätt att lära sig svenska samtidigt som man kan träffa nya och gamla vänner.

AlphaCE hjälper människor in på arbetsmarknaden. Vi har lokaler på Emaljgatan 3 i Landskrona. AlphaCE har ett nära samarbete med Arbetsförmedlingen. Vår ambition är att AlphaCE ska bli ett alternativ för dig som vill studera SFI och som parallellt med detta vill arbeta eller kombinera SFI med andra studier – t.ex. ”Arbetsplatsförlagd arbetsmarknadsutbildning”.

De här tiderna kan du studera föräldrasvenska:

Föräldrasvenska på Rådstugan
Måndagar 13.00-14.30
Torsdagar 8.30-10.00

Adress Rådstugan
Storgatan 36,
261 31 Landskrona

Föräldrasvenska på Tellus
Måndagar 10.30-12.00
Onsdagar 9.00-11.00

Adress Tellus
Idrottsvägen 16,
261 42 Landskrona

Kursstart
Det är öppet hus. Öppet hus betyder att du startar när du vill och slutar när du vill. Du kan komma en gång. Du kan komma alla gånger. Du väljer! Välkommen!

Tf Rektor

Jenny Ilström
073-508 92 63
[email protected]

Studiebesök
Är du nyfiken på hur det är att studera hos oss på AlphaCE är du alltid välkommen till oss på studiebesök. Då träffar du lärare och elever som kan berätta mer om hur det är att studera på AlphaCE.

Share this Page:
Read More&source=AlphaCE Coaching and Education" class="social-icon si-borderless si-linkedin" data-toggle="tooltip" data-placement="top" title="LinkedIn" target="_blank">