Arbetsträningsplatser

Arbetsträningsplatser

Vi på AlphaCE drivs av vår vision att alla har en plats på arbetsmarknaden det vill säga att det finns jobb och sysselsättning för alla människor bara man får rätt stöd och hjälp. Arbetsträningsplatser gör det möjligt för individer att komma närmare arbetsmarknaden.

AlphaCE har erfarenhet av arbetsträning gentemot både kommuner och Arbetsförmedlingen. Vi var leverantörer i Arbetsförmedlingens LOV-upphandlade tjänst RESA (Rehabilitering, Sysselsättning och Arbete) under perioden 2012 till 2014 och vi har haft sysselsättningsplatser och arbetsträning åt flera kommuner.

Vi erbjuder Arbetsträningsplatser i

Arbetsträning hos AlphaCE

”Det är fascinerande vad man kan åstadkomma för hälsan bara genom att
skapa en arbetsmiljö med arbetsuppgifter och arbetskollegor”
Emma, handledare på AlphaCE

AlphaCE har skapat samarbeten med framför allt nystartade företag som har gett oss förtroende att genomföra enklare produktionsmoment i våra lokaler och med handledning av vår personal. Vi har också byggt upp relationer med hjälporganisationer som genererat arbetsträningsuppgifter.

 

Exempel på arbetsträningsplatser hos AlphaCE

The Shoelace Brand – Stockholm

The Shoelace Brand har lagt grunden för att se skosnören som en modeaccessoar. Företaget grundades 2017 av Cornelia och Jannicka.

Inom ramen för ett samarbete mellan AlphaCE och The Shoelace Brand kan vi erbjuda arbetsträningsplatser inom paketering hos AlphaCE.

Optima Planta

Optima Planta är en modern högteknologisk produktion av grönsaker, sallad och kryddor.
Inom ramen för ett samarbete mellan AlphaCE och Optima planta kan vi erbjuda arbetsträningsplatser inom ”Green Tech” hos AlphaCE.

Share this Post: