Hitta personal

Hitta personal

Vi är inget traditionellt bemannings- eller rekryteringsföretag. Vi vill förena samhällsnytta och affärsnytta. Därför hjälper vi arbetsgivare att rekrytera från grupper som står långt från arbetsmarknaden.

Rekryterande chefer får hjälp att hitta rätt kompetens utifrån eventuella önskemål. Vi hjälper till med urval, intervjuer och administration – som till exempel kontakter med Arbetsförmedlingen. Genom att hyra personal kan arbetsgivaren prova på personalen och vi hjälper till med långsiktig rekrytering.

Vi kallar det att förena affärsnytta med samhällsnytta.

  • Hjälper dig att kombinera samhällsnytta med affärsnytta.
  • Hyrrekrytering med en kvalitativ rekryteringsprocess.
  • Underlättar för er att våga anställa utanför er komfortzon.

Vi vet av erfarenhet att det är viktigt att den berörda chefen eller arbetsledaren känner sig trygg för att vilja anställa. Speciellt om man skall anställa någon som har till exempel ett funktionshinder, inte kan språket 100% eller har haft svårt att få arbete. Vi vet också att det är många arbetsgivare som vill ta samhällsansvar och kan tänka sig att ta steget om det även lönar sig ekonomiskt.

Vår vision är att ”alla har en plats på arbetsmarknaden”. Vi har erfarenhet av att jobba med de som står lite längre från arbetsmarknaden. Att använda oss innebär att ni som arbetsgivare får hjälp med att hitta kompetens smidigt samtidigt som ni gör samhällsnytta och detta också med ekonomi.

  • Kvalitativ rekryteringsprocess.
  • Hyr först anställ sen

Kontakta oss så kan vi komma ut och beskriva mer.

Kontakta Stephan direkt eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Stephan Rings
Affärsområdeschef Bemanning
Telefon: 020-10 44 24
Epost: [email protected]

Share this Post: