Hitta personal

Hitta personal

Vi är inget traditionellt bemannings-/rekryteringsföretag. Vi hjälper dig hitta rätt kompetens utifrån dina önskemål, gör det enkelt att hyra personal och hjälper dig långsiktigt med rekrytering. Samtidigt skapar vi samhällsnytta genom att rekrytera från grupper som står långt från arbetsmarknaden. Vi ser också att det måste löna sig för arbetsgivaren ekonomiskt att ta steget. Vi kallar det att förena affärsnytta med samhällsnytta.

  • Hjälper dig att kombinera samhällsnytta med affärsnytta.
  • Hyrrekrytering med en kvalitativ rekryteringsprocess.
  • Underlättar för er att våga anställa utanför er komfortzon.

Vi vet av erfarenhet att det är viktigt att den berörda chefen eller arbetsledaren känner sig trygg för att vilja anställa. Speciellt om man skall anställa någon som har till exempel ett funktionshinder, inte kan språket 100% eller har haft svårt att få arbete. Vi vet också att det är många arbetsgivare som vill ta samhällsansvar och kan tänka sig att ta steget om det även lönar sig ekonomiskt.

Vår vision är att ”alla har en plats på arbetsmarknaden”. Vi har erfarenhet av att jobba med de som står lite längre från arbetsmarknaden. Att använda oss innebär att ni som arbetsgivare får hjälp med att hitta kompetens smidigt samtidigt som ni gör samhällsnytta och detta också med ekonomi.

  • Kvalitativ rekryteringsprocess.
  • Hyr först anställ sen

Kontakta oss så kan vi komma ut och beskriva mer.

Kontakta Stephan direkt eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Stephan Rings
Affärsområdeschef Bemanning
Telefon: 020-10 44 24
Epost: [email protected]

Share this Post: