Intensivkurs i svenska

Intensivkurs i svenska

Arbetsmarknaden blir allt mer global och talanger rekryteras från hela världen. Vi hjälper dig som arbetsgivare att utbilda blivande eller redan anställd personal i svenska språket och samhället genom intensivkurs i svenska.

Vi erbjuder en intensivkurs i svenska för medarbetare som snabbt behöver svenskkunskaper för att komma in i sin nya anställning eller integrering i samhället. Utbildningen bedrivs flexibelt och våra lärare kan komma till arbetsplatsen.

Utbildningen

  • erbjuds på distans, på arbetsplatsen samt i AlphaCE:s lokaler
  • drivs både på heltid och deltid
  • har löpande intag hela året
  • möjlighet att integrera språkutbildningen med lärande på arbetsplatsen
  • examinera så att eleven uppnår den nivå (A1-C1) enligt GERS (Europaskalan) som du som arbetsgivare efterfrågar

Hur fungerar det?

Vi börjar med att boka in ett möte för att identifiera ert behov av insats. Nästa steg blir att träffa medarbetaren för att göra en kartläggning av språkkunskaper och sedan utförs ett svenskatest. Utifrån det upprättar vi en individuell utbildningsplan i samråd med dig som arbetsgivare.

För att medarbetaren så snabbt som möjligt ska komma in i sin framtida yrkesroll/nuvarande anställning kan undervisningen ske parallellt med praktik eller arbete. Fokus ligger på yrkessvenska och kursen håller högt tempo. Vissa delar av utbildningen kan ske i klassrum och på distans.

Kontakta mig gärna om du vill veta mer!

Martina Johansson, nationell rektor
Tel: 073-535 79 86
[email protected]

Kontakta vår kundtjänst

Via telefon 020-10 44 20 eller via [email protected].

Share this Post: