Rekrytering

Rekrytering

Våra rekryteringstjänster fokuserar på personer som står lite längre från arbetsmarknaden. Det kan vara arbetssökande som har kort utbildningsbakgrund eller nyanlända som studerar SFI (Svenska för invandrare). Det kan också vara personer som har någon form av fysisk eller psykisk funktionsnedsättning. Därför erbjuder vi extra stöd för dig som rekryterar.

Precis som ett vanligt rekryteringsföretag hjälper vi dig med annonsering, urval, intervju och administration. Ditt behov är vår utgångspunkt.

Vill du veta mer? Kontakta affärsområdeschef Stephan Rings på telefon 076-0008944

Röster från några av våra partners som vi har samarbete med:

sodexo-logo
Vardagsfrid-2

Sodexo har verksamhet i 80 länder och ger service till över hundra miljoner kunder varje dag. Att utveckla verksamhet på ett ansvarsfullt sätt har funnits i Sodexos DNA från starten och genom att agera ansvarsfullt bidrar företaget till ekonomisk, social och miljömässig utveckling.

Vi ser AlphaCE som en strategisk affärspartner som hjälper oss att kombinera affärsnytta med samhällsnytta.

Karin Vierma, Affärsområdeschef

Vardagsfrid  är städspecialister och har etablerat sig som ett av Sveriges 20 största bolag inom RUT-tjänster. Växande verksamhet inom kontorsstädning och hemstädning har gjort Vardagsfrid till ett av Sveriges snabbast växande företag samt belönats med utmärkelser

 

 

Vi vill göra skillnad. Vi rekryterar gärna mångfald och dem som annars kan ha svårt att hitta ett jobb. Här har samarbetet med AlphaCE haft stor betydelse. 

Torkel Kristoffers, vd och grundare av Vardagsfrid