Rekrytering

Rekrytering

Våra rekryteringstjänster fokuserar på personer som står lite längre från arbetsmarknaden. Det kan vara arbetssökande som har kort utbildningsbakgrund eller nyanlända som studerar SFI (Svenska för invandrare). Det kan också vara personer som har någon form av fysisk eller psykisk funktionsnedsättning. Därför erbjuder vi extra stöd för dig som rekryterar.

Precis som ett vanligt rekryteringsföretag hjälper vi dig med annonsering, urval, intervju och administration. Ditt behov är vår utgångspunkt.

Vill du veta mer? Kontakta affärsområdeschef Stephan Rings på telefon 076-0008944

Röster från några av våra partners som vi har samarbete med:

sodexo-logo
fpcnezdongm468uzayao

Sodexo har verksamhet i 80 länder och ger service till över hundra miljoner kunder varje dag. Att utveckla verksamhet på ett ansvarsfullt sätt har funnits i Sodexos DNA från starten och genom att agera ansvarsfullt bidrar företaget till ekonomisk, social och miljömässig utveckling.

Vi ser AlphaCE som en strategisk affärspartner som hjälper oss att kombinera affärsnytta med samhällsnytta.

Karin Vierma, Affärsområdeschef

Lystra arbetar med personlig assistens och finns representerade i hela Sverige. Lystra har ett nära samarbete med AlphaCE när det gäller rekrytering och tillsammans har man bland annat tagit fram en utbildning för dem som vill jobba med personlig assistans.

Tillsammans kvalitetssäkrar vi rekryteringen och ser till att rätt person jobbar hos våra klienter. Det är bra för alla.

Jesper Gullstrand, HR-chef