Efter 3 års jobbsökande fick Reza jobb

Reza hade varit arbetssökande i tre år när han kom till AlphaCE via Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och matcha.

Nu har jag fått jobba hos Waahlers lackeringar AB i sex månader där jag får göra förberedelser för lackering. Dem är så nöjda med mig och jag vet att dem kommer att förlänga mitt kontrakt. säger Reza stolt.

Reza har en utbildning i att köra truck sedan tidigare. Nu finns det goda förutsättningar att han kan få utbilda sig till lackerare och få certifikat. Det skulle innebära att han i framtiden kommer kunna utföra fler arbetsuppgifter som han gillar.

För en månad sedan fick jag och några kollegor åka på en stor lackerarmässa och träffa många andra lackerarföretag.  Det var utbildning, fest och roligheter, berättar Reza glatt.

Reza är väldigt glad och tacksam över sin anställning, inte minst är han glad över chansen att få visa upp att han är en bra anställd.

Jag är så glad över att få den här chansen att visa att jag är en bra arbetstagare. Jag vill tacka Alpha CE för all hjälp, säger Reza.