Intervjuträning och ny yrkesinriktning ledde till heltidsjobb

Intervjuträning och ny yrkesinriktning ledde till heltidsjobb

Jag har fått mycket hjälp med CV och personligt brev. Lyckades på min anställningsintervju då jag lärde mig hur jag ska uppföra mig socialt på en sådan. Jag har fått bra stöttning och är nöjd med AlphaCE.

När Christer startade Stöd och matchning på AlphaCE sökte han jobb på deltid. Med stöttning av handledare har Christer tagit klivet att testa en ny yrkesinriktning och förberett sig för anställningsintervjuer. Detta gjorde möjligt för Christer att få en heltidstjänst som personlig assistent.

Mitt självförtroende förbättras, jag utvecklas som människa och får bättre ekonomi. Det öppnar också för nya möjligheter i framtiden, berättar Christer.

Vi önskar Christer lycka till i sin nya yrkesroll!

Share this Post: