Kategorier
Solskenshistorier

Kristoffer har gått Stöd och matchning på AlphaCE i Gävle och ska inom kort ta flyget till Irland för att börja sitt nya jobb.

Kristoffer hittade en annons som stack ut där det stod ”Belfast omplacering” och tänkte – varför inte? Tack vare en väl genomarbetad platsansökan och personlig utstrålning är jobbet nu Kristoffers.

”Jag tar det här steget för att testa mig själv, jag vill gå utanför trygghetszonen. Jag utvecklas mycket personligt genom att sätta mig i otrygga situationer”, säger Kristoffer när han berättar om sitt nya jobb.

Under sin tid på AlphaCE har Kristoffer fått hjälp med att sätta en struktur som ger ett mer aktivt jobbsökande.

”Jag känner att jag fått bättre rutiner och struktur i mitt jobbsök sedan jag började på AlphaCE. Det har varit skönt att komma hit och söka jobb och fokusera på det man ska göra. Jag har även blivit bättre på att formulera mig i personliga brev”, säger Kristoffer.

”Kristoffer är en riktig solstråle och jag är övertygad om att detta kommer gå bra för honom. Jag tycker det är väldigt modigt gjort att ta det här jobbet”, säger David som är handledare i Stöd och matchning.

Trevlig resa och stort lycka till Kristoffer!