Kategorier
Solskenshistorier

Yohannes har fått uppleva att man får jobba hårt för att komma in på arbetsmarknaden. Efter några år av studier och jobbsökande fick han genom ett fint samarbete med kommunen kontakt med AlphaCEs bemanningsdel som erbjöd honom en tjänst.

”Varje månad nominera vi en person som har utmärkt sig och gjort det lilla extra. Det var med glädje jag kunde lyfta fram AlpaCEs konsult Yohannes på vårdnärastäd”, berättar Smilja Stupic´, Firstlinemanager på Akademiska sjukhuset för ISS Facility Service AB.

Yohannes som är relativt ny i Sverige har fått uppleva att man får jobba hårt för att komma in på arbetsmarknaden. Efter några år av studier och jobbsökande fick han genom ett fint samarbete med kommunen kontakt med AlphaCEs bemanningsdel som erbjöd en tjänst på ISS Facility Service AB inom vårdnärastäd.

Det visade sig att Yohannes var rätt man för jobbet då han redan efter tre månader utnämndes till månadens medarbetare. Dessutom trivs han mycket bra med sitt nya arbete och det skapar bra förutsättningar för hans framtidsdrömmar.

”Det är roligt att träffa många människor, kollegor, vårdpersonal och patienter. Jag är social så det passar mig bra. I framtiden vill jag läsa till undersköterska. Att arbeta med vårdnärastäd ger mig bra erfarenhet”, säger Yohannes.

Grattis och fortsatt lycka till önskar vi Yohannes!

AlphaCE Competence & Resource är ett bemanningsföretag med fokus på dem som har det tuffast att komma in på arbetsmarknaden. Se våra annonserade jobb här www.alphace.se/lediga-jobb/