Kategorier
Solskenshistorier

Lina började sin resa hos AlphaCE på Stöd och Matchning i Ronneby. Samtidigt som hon jobbar planerar hon för eget företag och studier.

Lina började sin resa hos AlphaCE på Stöd och Matchning i Ronneby. Där växte tankarna om att starta eget företag. Hon fortsatte därför med att gå Starta eget-utbildningen som också levereras i Ronneby.

”Jag har funderat länge på att starta företag, men har inte riktigt vågat. Jag känner att utbildningen har gjort att jag har kommit närmare drömmen. Nu står jag och väger mellan att starta företag eller att utbilda mig till barnskötare. Men det ena behöver inte utesluta det andra, säger Lina”

Idag har Lina en behovsanställning på en privat förskola, Thoren Framtid, som hon fått via Stöd och matchning. Det blev många arbetstimmar innan jul och hon hoppas på lika mycket jobb under våren samtidigt som hon planerar för eget företag och studier.

Många möjligheter öppnade sig för Lina och vi önskar henne stort lycka till!