Med sikte på målet

Med sikte på målet

Under sin tid i Stöd och matchning på AlphaCE Bollnäs har Merhawis mål varit ett heltidsarbete. Merhawi har på vägen mot målet bland annat fått hjälp med ansökningshandlingar, tränat inför arbetsintervjuer och genomfört en praktik inom reklambranschen.

”Under sin period hos oss var Merhawi en mycket aktiv deltagare med högt driv och framtidsanda. Han var öppen för många olika branscher och såg möjligheter i det mesta”, berättar handledare Maria.

I september presenterades Merhawi för en arbetsgivare inom lokalvård. Efter en lyckad intervju blev han erbjuden ett heltidsarbete som lokalvårdare och målet är nu nått.

”Jag trivs så bra på mitt nya jobb, mina arbetskamrater är jättetrevliga. Det här jobbet har betytt jättemycket för mig. Under tiden jag kämpade så tänkte jag hela tiden på mitt långsiktiga mål och det är att hjälpa familjen. Nu kan vi skaffa ett bra liv här”, säger Merhawi.

”Tiden hos AlphaCE har varit jättebra. Jag fick mycket hjälp med att söka jobb och träffa bra arbetsgivare”, fortsätter Merhawi.

Bra kämpat Merhawi och vad roligt att avrunda året med ett nytt jobb! Fortsatt lycka till önskar vi på AlphaCE!

Share this Post: