Pär grät av glädje när Ali fick jobb

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”large”][vc_column_text]När Ali erbjöds prov anställning på Rolf Eriksson bil i Borlänge bokade han genast tid för uppkörning för körkort. Han började med två veckors praktik, vilket ledde till provanställning i tre  månader. När det var klart körde han upp för körkort. Han har arbetat plikttroget, noggrant och punktligt med arbetstiderna och nyligen har han fått förlängt igen och glädjen gå ej att ta miste på.

– Det är många bra grabbar på jobbet, säger Ali stolt. Jag har kommit in i gänget och vi respekterar verkligen varandra. Vi jobbar hårt och hjälps åt på ett fint sätt. Jag fick chansen till mitt första jobb sedan jag kom till Europa och det är stort för mig. Jag vill verkligen tacka AlphaCE som hjälpte mig att få möjligheten att arbeta!

Pär Andersson arbetar som Account Manager på AlphaCE och han har kontakt med arbetsgivare som behöver rekrytera. Genom ett bra teamwork med handledarna i Stöd och matchning får företagen hjälp att hitta rätt personal att anställa. När man pratar med Pär går det inte att ta miste på engagemanget för deltagarna.

 

– Jag grät av lycka när jag pratade med min kollega om att Ali fått förlängt kontrakt och jag är inte killen som grinar, berättar Pär. Det kändes helt magiskt och Ali har verkligen kämpat hårt för både jobb och körkort!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1479″][/vc_column][/vc_row]