Blev så glad att jag ville skrika

Supanat har gått Stöd och matchning på AlphaCE i Gävle. Efter att ha varit arbetssökande i 1,5 år har hon med hjälp av AlphaCE lyckats få en anställning på Max.

Tiden som arbetssökande har inte varit lätt. Jag har velat komma in på arbetsmarknaden länge och har kämpat varje dag. När man är själv vet man ibland inte vart man ska börja och det hände att jag tappade motivationen, berättar Supanat.

Supanat fick hjälp av hennes handledare David att komma i kontakt med Max och en kort praktik organiserades för att Supanat skulle få möjlighet att lära sig arbetsuppgifterna och få chans till jobb.

De första dagarna på praktiken var jag nervös och jag kände mig mest som en iakttagare. Jag ville inte vara i vägen för någon samtidigt som jag ville hjälpa till. Men det varade inte länge, berättar Supanat.

På sista dagen av praktiken hade Supanat ett möte med hennes chef på Max. Han tyckte att hon skött sig jättebra och sa att de gärna vill ha kvar henne.

Jag blev jätteglad och inombords ville jag skrika, men jag behöll lugnet. Det känns väldigt skönt att ha fått jobb. Det är snart slut på året och jag har haft som mål att jag måste ha jobb 2021, berättar Supanat.

Min tid på AlphaCE har varit väldigt bra och jag är glad över att ha haft en engagerad handledare som verkligen ville hjälpa mig, avslutar Supanat.