Driftig jobbsökare

Conny flyttade från Stockholm till Fredriksberg för att han och familjen skulle få en ökad livskvalitet. Efter 14 år som anställd på ett företag som monterade balkonger fanns större delen av kontaktnätet i huvudstaden, men Conny är både kreativ och fast besluten att lyckas hitta ett jobb i Dalarna.

Drömmen är att starta ett företag som naturguide. Jag har stora rovdjur som spetskompetens och intresse. Men att starta ett företag just nu inom turistnäringen, när man inte vet hur pandemin utvecklar sig känns vanskligt, förklarar Conny.

Brist på kreativitet i sitt jobbsökande är det dock inte. Conny har gjort en reflexväst till sig själv, så när han tar kvällspromenaden i mörkret är han en levande reklampelare.

Jag söker jobb i Ludvika kommun och är något av en alltiallo. Jag är social, utåtriktad och praktiskt lagt. Vi flyttade hit till Dalarna precis innan pandemin slog till och mitt gamla kontaktnät finns i Stockholm. Därför är det värdefullt med alla tips och idéer som finns att få, säger Conny.