Fatema fick jobb

Fatema var arbetssökande och gick via Uppsala kommun en kurs i datakunskap hos AlphaCE. I utbildningen skulle deltagarna bland annat lägga upp CV och personligt brev på olika arbetsgivares websidor. AlphaCE hade ett rekrytering uppdrag för en kund inom lokalvård som läraren Kjell tyckte att Fatema skulle söka. Det gav resultat

Efter rekommendationer från Kjell kom Fatema på anställningsintervju och blev även presenterad för kunden som gärna vill hyrrekrytera Fatema.
Fatema har gjort ett jättebra jobb, hon har lärt sig både rutiner och uppdraget snabbt. Hon ställer alltid upp och hjälper andra. Har ett trevligt sätt och är alltid glad och positiv. Fatemas går nu över i en anställning hos företagskunden som också har valt att erbjuda henne en ny roll som Floor Host.
”Det kommer att vara mycket nytt i börja men vi vet att hon kommer att göra ett jättebra jobb!” säger Anki på ISS.

Grattis säger vi på AlphaCE till både arbetsgivaren och Fatema!

”Mitt mål är att alltid göra mitt bästa och att lära mig nya saker. Det har jag fått möjlighet att göra här. Extra glad blev jag när jag fick erbjudandet om en ny roll där jag får lära mig nya saker och får växa och utvecklas!”

Fatema, som fick jobb via AlphaCE