Fick hjälp i både Bollnäs och Västerås

Gholam fick Rusta och matcha via Arbetsförmedlingen. Först deltog han på aktiviteter i Bollnäs. Där fick han hjälp med att skapa cv och personligt brev. Han fick även hjälp och tips för att klara SFI, svenska för invandrare. När Gholam flyttade vi till Västerås bytte han handledare och fick hjälp i Västerås.

”Jag är väldigt nöjd och tacksam för allt stöd som jag fått från min handledare. Hon fixade en praktik åt mig på äldreboende, där skapade jag både referens och erfarenhet vilken jag saknade det. Sen blev jag motiverad att försätta med studier för att kunna nå mitt mål. Jag är målare och har många års erfarenhet inom yrket.”

Handledaren hjälpte Gholam att hitta en måleriutbildning och nu har han en tydlig planering för framtiden.

”Jag uppskattar AlphaCE väldigt mycket och rekommenderar stark.” säger Gholam.