Glad och stolt över att ha kommit ut i jobb

Glad och stolt över att ha kommit ut i jobb

Redan efter första dagen på jobbet ringde Roula till sin handledare i Stöd och matchning på AlphaCE och berättar hur glad och stolt hon var över att ha kommit ut i jobb. När vi besöker Roula på jobbet tas vi emot av en person som verkligen strålar av glädje.

Jag har jättetrevliga kollegor. Min kollega lär mig nya ord varje dag, och han visade mig hur jobbet går till. Nu kan jag göra det själv, säger Roula.

Under tiden på AlphaCE i Stöd och matchning har Roula sökt flera jobb och har varit på flera intervjuer. Hon fick napp på ett sommarjobb på ett företag som hanterar arbetskläder, där hon jobbar på utlämningsstället.

Efter sommarjobbet planerar Roula börja studera. Hon har sökt till barnmorskeutbildning till hösten. Nu väntar hon på antagningsbesked.

Vi önskar Roula stort lycka till!

Share this Post: