Två veckor räckte för att få jobb

Två veckor räckte för att få jobb

AlphaCE hjälpte mig att hitta jobb som personligt assistent vilket jag är väldigt tacksamt för. Det kändes bra att komma till AlphaCE och träffa andra deltagare.

Det är viktigt att man på ett tydligt sätt ger en bild av sig, sina kunskaper och sina erfarenheter. På Stöd och matchning hjälper vi deltagare med att bland annat att skapa CV och personliga brev, säger Mahmoud, handledare i Stöd och matchning på AlphaCE.

Min handledare har hjälpt mig att skicka mitt CV och personligt brev till olika arbetsgivare och företag. Han hjälpte mig också att registrera mig på ett antal bemanningsföretag.

Nu jobbar jag som personligt assistent och detta känns fantastiskt. På min arbetsplats pratar vi mycket med varandra och mitt svenska blir bättre för varje dag. Jag lär mig nya ord varje dag berättar den glada deltagare som har nu gått ut i jobb.

Share this Post: