Gladare kvinna har jag inte mött

Ing-Marie kom in som en frisk fläkt på AlphaCE i Ludvika och började på Stöd och matchning.

– Hon hade problem med att få komma vidare till intervjuer. Jag coachade henne till att göra fler spontanbesök och hon bokade och gjorde flera sådana under tiden hon var hos oss. Men inget napp blev det men Ing-Marie var ändå hela tiden positiv och inställd på att hon skulle få en anställning snart, säger Susanne på AlphaCE.

Anna på Dalavippan

AlphaCE har många företagskontakter som tar hjälp av oss med rekrytering. Vi stöttar även med administration och hela processen samt följer upp hur det har gått. En av dessa arbetsgivare är Anna på Dalavippan. Hon ringde även denna gång AlphaCE och frågade om vi hade någon som kunde börja jobba för henne.

Susanne på AlphaCE berättar om hur hon tänkte när Anna ringde:

– Jag hade sett Ing-Maries drivkraft och då föll det sig naturligt att rekommendera Ing-Marie. Vi bokade snabbt ett möte så att de fick träffa varandra och det föll ut bra. Efter en kort introduktion på 1 dag fick Ing-Marie en anställning.

– Gladare kvinna har jag inte mött när hon kom in och berättade att nu blir det jobb – strålade hela hon. Sista dagen bjöd hon alla på tårta och gav mig en stor kram.

Anna på Dalavippan är nöjd med rekryteringen och kommer även i fortsättningen ta kontakt med AlphaCE när hon behöver tillsätta personal.

Hos oss får du bland annat:

  • Individuellt stöd
  • Gruppaktiviteter och workshops
  • Tillgång till studiebesök och arbetsgivarkontakter
  • Boken ”Så funkar svensk arbetsmarknad”
    som studiematerial
  • En årskalender där du kan planera
    ditt liv och din vardag
  • Vi skräddarsyr ett upplägg som passar dig
Share this Post: