Jobbet ger mig trygghet, glädje och stabilitet

Jobbet ger mig trygghet, glädje och stabilitet

Mariam behövde ha en fast anställning och tog hjälp av Stöd och matchning på AlphaCE. Tidigare hade hon några korta sommarjobb men för att få stabilitet och känna sig trygg behövde hon ha en tillsvidareanställning.

Jag har fått ett fast jobb inom hemtjänsten! Här kan jag visa hur jag är och att jag är bra på mitt jobb, känna mig uppskattad. Det här jobbet ger mig trygghet, glädje och stabilitet, berättar Mariam.

På AlphaCE har hon fått hjälp med att skriva CV, personligt brev, få kontakt med arbetsgivare och skicka in sina jobbansökningar.

Som ensamstående mamma behövde Mariam även ordna barnomsorg då hennes nya jobb skulle innebära oregelbundna arbetstider, något som också AlphaCE kunde hjälpa till med. Handledaren i Stöd och matchning berättade hur hon skulle gå tillväga för att få den hjälp hon behövde.

Jag ville till AlphaCE! Det är härligt här, man får bra hjälp, stöd och råd, man blir pushad och bemött positivt. Jag fick mycket förståelse när jag gick på AlphaCE, avslutar Mariam. 

Vi önskar Mariam all lycka på sin arbetsplats och även med sina planer framöver att vidareutbilda sig inom medicinsk fotvård.

Share this Post: