Nikson fick jobb på Eriks Fönsterputs

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”1341″ img_size=”full”][vc_column_text]När Nikson Mala kom till AlphaCE´s Stöd & Matchning hade han aldrig haft ett arbete i Sverige och trots att han sökt många arbeten fick han aldrig någon chans att presentera sig för någon arbetsgivare. Nikson var van vid att arbeta mycket i sitt hemland Kosovo och längtade efter att få göra nytta här i Sverige. AlphaCE ordnade så han fick kontakt med Eriks Fönsterputs som sökte fönsterputsare och VD Daniel Telford ville ge honom en chans.

Nikson fick direkt två månaders utbildning på företaget och är anställd på Eriks Fönsterputs sedan i mars. Han stormtrivs, har trevliga kollegor och en bra lön.

Daniel berättar att de är mycket nöjda med Nikson som jobbar jättebra och har en fallenhet för fönsterputsning och de tar gärna mer hjälp av AlphaCE med att hitta personal framöver. Företaget expanderar och beräknar att nyanställa ca åtta medarbetare under 2016 och 2017 .

Eriks Fönsterputs startades för närmare 20 år sedan och har specialiserat sig på utvändig fönsterputs på abonnemang till i första hand villaägare. Företaget arbetar i samtliga kommuner i Skåne och Halland, men arbetar även i Småland och Blekinge även om det är blygsamt än så länge, och har idag utvecklats till Sveriges största renodlade fönsterputsfirma. Huvudkontoret finns i Höganäs och depåer i Varberg och Lomma. Deras ledord är Professionellt, Enkelt och Personligt och Daniel berättar att de är mycket måna om att personalen ska trivas och må bra.

– Om vi tar hand om personalen tar de hand om våra kunder, avslutar Daniel.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1479″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]