Rekryteringsträffen blev en fullträff för Kajsa

[vc_row 0=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text 0=””]
Kajsa kom till AlphaCE i Ljusdal för att få hjälp att hitta jobb genom tjänsten Stöd och matchning. Nu arbetar hon på Granngården i Hudiksvall där hon säljer blommor, trädgårdsredskap, plockar varor och står i kassan.

– Det går jättebra, jag har härliga kollegor och jag trivs toppenbra, berättar Kajsa. Min tjänst är på 50% men jag kommer täcka upp en del under sommaren så då blir det mer jobb.

Genom AlphaCE:s kontakter med arbetsgivare som behöver anställa blev Kajsa kallad till en rekryteringsträff på Granngården. Hennes stora intresse inom naturbruksområdet matchade arbetet och hon fick jobbet.

– Det bästa med jobbet är att jag har något att göra och jag känner mig behövd. Jag har drivet och intresset för detta, säger Kajsa.

Varje vecka får 40 deltagare på AlphaCE en anställning och genom Stöd och matchning får man hjälp att närma sig arbetsmarknaden.

– När jag haft jobbiga dagar har jag blivit upplyft av de andra på AlphaCE, den sociala biten har varit väldigt viktig för mig, avslutar Kajsa.

Vi på AlphaCE önskar Kajsa stort lycka till på sitt nya jobb!

Vill du också ha hjälp att hitta jobb? Fråga din handläggare på Arbetsförmedlingen om du har rätt till tjänsten Stöd och matchning!

Läs mer om Stöd och Matchning[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_wp_custommenu title=”Arbetssökande” nav_menu=”8″][vc_single_image image=”390″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.alphace.se/stod-och-matchning/”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=tTDWUl9qgwg”][vc_column_text 0=””]

Hos oss får du bland annat:

  • Individuellt stöd
  • Gruppaktiviteter och workshops
  • Tillgång till studiebesök och arbetsgivarkontakter
  • Boken ”Så funkar svensk arbetsmarknad”
    som studiematerial
  • Ett USB-minne med cv-mallar
    och ansökningsbrev
  • En årskalender där du kan planera
    ditt liv och din vardag
  • Vi skräddarsyr ett upplägg som passar dig

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][/vc_column][/vc_row]