Shadi och Salah är tacksamma för all hjälp

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”large”][vc_column_text]Shadi och Salah valde AlphaCE i Stöd och matchning och snart därpå fick båda säsongsjobb som takskottare. Salah fick även jobb med att dela ut reklam på helgerna. Under våren presenterades Shadi och Salah för en arbetsgivare på en fabrik utanför Hudiksvall. Arbetsgivaren valde att anställa båda två och idag jobbar de heltid där och trivs mycket bra.

-Det bästa med jobbet är arbetskamraterna. Vi samarbetar, alla är snälla och det är inget gnäll. Det är också bra att få en riktig lön, säger Shadi.

– Jag är tacksam för min tid på AlphaCE. Jag fick hjälp med att skriva CV, fick kontakt med flera företag, fick gå på flera intervjuer och har fått två jobb. Mina kompisar undrar hur jag fått jobb och jag berättar om AlphaCE. Både till vänner i Hudiksvall och i andra städer. Jag gör bra reklam för er på AlphaCE, säger Shadi.

– Det är bra personal som hjälper oss, instämmer Salah. De är snälla, lyssnar och hjälper alltid.

Hudiksvallskontoret önskar Shadi och Salah lycka till i arbetslivet![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1479″][/vc_column][/vc_row]