Speedintervju på AlphaCE ledde till jobb

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”8364″ img_size=”large”][vc_column_text]

Angosom är ett strålande bevis på att en praktikplats kan övergå i en anställning. Susanne är handledare i Stöd och matchning på AlphaCE och hon delar med sig av en av sommarens solskenshistorier med deltagare som fått jobb.

-Vi hade bjudit in till Speedintervju på AlphaCE Ludvika och Håkan på Dalarnas Golv och kakel AB ville hitta en ny medarbetare. När det var Angosoms tur att presentera sig fick de bra kontakt direkt. Det glimmade liksom till när de började prata med varandra och det blev bestämt att han skulle få göra praktik på företaget. Håkan sa att om det funkade ville han gå vidare med en anställning.

Praktiken gick bra och den 16:e juli började Angosom jobba som snickare/golvläggare på Dalarnas Golv och kakel AB.

-Både jag och handläggaren på Arbetsförmedlingen jublade när vi fick beskedet om att Angosom fått jobbet, berättar Susanne stolt. Gladare man får man leta efter!
Vi på AlphaCE vill tacka alla som gjort detta möjligt. Det är när vi jobbar tillsammans som vi når vår gemensamma vision om att alla har en plats på arbetsmarknaden.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][templatera id=”1479″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]